Ø S T E N F J E L D S K E   L A M B R E T T A   C L U B
M E D L E M M E N E
Hjem
Kontakt
Medlemmer
Terminliste
Historisk tilbakeblikk
Turer
Kjøp & Salg
Downloads

Teknisk - Restaurering

Lenker
 
 
 
 


Her kommer våre medlemmer med sine vakre Lambrettaer.

Kjell Kristiansen - (Tidligere Formann)

Her har vi Kjell på sin Lambretta TV 175, 1960 mod.

 

 

 

 

 

 

Her har vi Kjell på sin "konfirmasjonsgave" - en utrolig vakker Ld 125 1957. Denne kjøpte Kjell i 1960. Denne scooteren har vært tilbake i Italia på besøk i forbindelse med med 50-årsjubileet i 1997.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjell har også en Li 150 serie I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terje Kolstad - 30.08.1941 - 10.01.2009

Minneord

Her har vi Terjes Li 150 Serie I. På dette bildet er scootern noen ganske få timer gammel. Selvsagt må man da vaske skjønnheten.

 

 

 

 

 

 

 

Etter å ha eid Lambrettan en stund var Mods-stilen det som gjaldt. Her i selskap med trolig en ISO Diva 150. Hvor har denne blitt av mon tro?

Legg merke til alt det fine ekstrautstyret Terje hadde på Lambrettan sin.

 

 

 

 

 

 

Petter Kristiansen

Petters Li 150 serie 3.

 

 

Petter ved sin tideligere scooter - en GP 200. Angivelig den sist produserte. Scootern er nå i eie av en av klubbens øvrige medlemmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er tatt under Lambrettas 50 årsjubileum hvor Petter og storebror Kjell representerte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frode Landen

125 LI 1961. Jeg har eid den siden 1962. Etter ungdomstiden ble den "hyttescooter" på Nesodden og havnet etterhvert i kjelleren hvor den fristet en tvilsom tilværelse i mange år. Så ble jeg kjent med ØLC og Kjell Kristiansen som fikk koblet meg med Bjørn Fossum. I 2001-2002 gjorde Bjørn en fantastisk jobb med renoveringen og resultatet er åpenbart

 

 

 

 

 

Finn Kolstad - Sekretær

Se på bildene av Finn Kolstads fantastisk fine Lambretta 125 C 1951. Det ble produsert totalt 87500 av C-modellen - 34,576 i perioden februar-november 1950, og 52744 mellom januar og november 1951. Fargen på Finns Lambretta er trolig lys olivenkaki som er orginal fabrikkfarge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jørn Henning Lien - Formann & Webredaktør

Her er to av mine Lambrettaer. Den hvite er 150 Li series III, trolig 1966 modell. Vintern 2007 fikk denne skivebremser, front dempere, større motor og 12 volts anlegg. Den sorte er en Lambretta 150 Li series II med GP kropp (tidlig/midt på 60-tallet). Denne får elektronisk tenning meget snart og skal deretter selges. Den grønne/røde under er en 150 Li series I, 1959. Sistnevnte er totalt demontert, og er forhåpentligvis på veien i løpet av 2009 . I tillegg har jeg to LD 150 1957 som skal restaureres så raskt det lar seg gjøre. Sjekk ut mitt album her. Sx 150

 

 

 

 

 


 

Henrik Aamodt

Henrik jobber med å gjøre denne TV 175 series I om til en edelsten. Han trenger råd fra andre med samme sykkel. Send en e-post til Henrik med tips & deler dere har til salgs.

Henriks prosjekt går fremover etter et solid bad i ulike kjemikalier og grunning.

Her er et bilde til som i alle fall viser at Lambretta ikke var/er noe billig å lakkere.

 

 

Her finnes det en ferdig restaurert utgave av Henriks TV 175 Serie I - noe å strekke seg etter...

 

Arne Åsebø - styremedlem

Her er Arnes Li 150 serie II som han kjøpte i vår. Den går noe bedre etter at Arne fikk justert tenningen og sluttet med 6-8 % oljeblanding (Innocenti foreskrev 2%)...

 

Jan Bødtker

Her ser dere to bilder av Jans fantastiske SX 200 som er svært høyt skattet av innehaveren. Jan er forøvrig på utkikk etter sin opprinnelige ungdomskjærlighet - en annen SX 200 - som sist ble observert på Stavangertraktene en gan på 70-tallet.

 

Under er min nye Lambretta 175 TV serie 1, som jeg så å si er ferdig med å restaurere. Det har vært et interessant og givende arbeid med mange utfordringer med å skaffe deler. Men etter mye søking på nettet, spesielt i England og Italia, har resultatet blitt bra. Den er profesjonbelt lakkert i originalfargen IVORY (Sahara-gul). Lakken som er brukt er PPG's vannbaserte lakk, 2-komponent med to lag keramisk klarlakk. Sistnevnmt er relativt kostbar, men er syv ganger hardere enn vanlig klarlakk.

TV 175 I


TV 175 I


Henning Thorin

Foreløpig har vi bare bilder av to av Hennings Lambrettaer: En LD 125 ca -54 modell DeTroies, fra Frankrike (som forøvrig er til salgs), og en Kometa 1968-model 75 CCM Lubomatic - en svært uvanlig modell i Norge, trolig den eneste.

 

 

 

 

Bjørn Richard Andersen

Her har vi Bjørn Richards SX 200 - en scooter som selvsagt ble innkjøpt for noen hundrelapper på syttitallet (dog med en annen kronekurs..). Bjørn Richard matcher allikevel ikke Svein nede i Lillesand som fikk sin av naboen...

 

 

Torkjell Winje

Torkjell er lidenskapelig interessert i alt Fransk & Italiensk - Lambretta inkludert. Her sitter han på sin Li 150 serie I med GP skjold.

 

 

Ivar Arrestad

Ivar kom såvidt under tak før han besluttet å demontere alt som er på sin Li 125 serie I. Den så faktisk velidg hel og fin ut i det den ble trillet inn på vårt verksted.

I bakgrunnen ser vi Henriks TV 175 serie I. Legg merke til trekassen med nyoverhalt motor fra Tino Sacchi i Milano. Vi ser frem til å se begge disse prosjektene til våren.

 

Her er Ivars Li 150 serie II før den ble stjålet. Den er ikke like fin nå, men Ivar er i gang med å restaurere denne og sin Li 150 serie I. Neste sesong er i alle fall en av dem på veien.

 

 

Her ser man hvordan det kan gå når historie- og respektløse idioter tar fram asfaltmaling og forsøker å være kreative med noe de har stjålet.

 

Niels Vøien

Her sitter Nils på sine TV 175 serie II lakket i sort. Den får i disse dager sin ungdoms elfenbensfargede glans tilbake , men meget langsomt - ifølge Niels selv.

 

 

Til Toppen


 

Østenfjeldske Lambretta Club - jhl(@)getmail.no - www.lambretta.no

 

jordan 6 black infrared jordan 6 black infrared jordan 6 black infrared black infrared 6s jordan 11 legend blue Lebron 11 black infrared 6s louis vuitton outlet legend blue 11s legend blue 11s legend blue 11s jordan 6 black infrared black infrared 6s Legend Blue 11s jordan 13 barons Lebron 11 michael kors outlet louis vuitton outlet kate spade outlet lebron 11 black infrared 6s lebron 12 lebron 12 jordan 11 legend blue louis vuitton outlet black infrared 6s black infrared 6s legend blue 11s legend blue 11s jordan 14 black toe louis vuitton outlet jordan 6 black infrared coach black friday legend blue 11s michael kors black friday jordan 6 black infrared uggs black friday coach black friday uggs black friday sac louis vuitton